Achegámosvos o menú correspondente ó mes de novembro. Aproveitamos esta entrada para poñervos os dentes longos e facervos un adianto da nosa festa de Samaín, festividade que aproveitamos para comer tamén unhas castañas e celebrar así o Magosto. Estamos á espera de recopilar todas as fotos dos nosos rapaces cos seus disfraces, pero mentres preparamos a crónica da nosa festa deixámosvos unhas fotos da decoración do centro para a ocasión. Esperamos que vos gusten.
  Os
 dejamos el menú correspondiente al mes de noviembre. Aprovechamos esta 
entrada para poneros los dientes largos y haceros un adelanto de nuestra
 fiesta de Samaín, festividad que aprovechamos para celebrar un Magosto y
 comer unas castañas. Estamos a la espera de recopilar todas las fotos 
de nuestros chicos con sus disfraces, pero mientras preparamos la 
crónica de nuestra fiesta os dejamos unas fotos de la decoración de 
nuestro centro para la ocasión. Esperamos que os gusten.
CENTRO DE EDUCACIÓN ESPECIAL A BARCIA 
MENÚS CORRESPONDENTES Ó MES DE NOVEMBRO 
        CURSO 2012/2013 
DÍA  
 | 
BOCADILLO DA MAÑÁ  
 | 
COMIDA DO MEDIODÍA  
 | 
5  
 | 
MAZÁ  
 | 
ENSALADA MIXTA  
TENREIRA CON FIDEOS E SALSA DE TOMATE/PEXEGO EN XAROPE  
 | 
6  
 | 
MAZÁ  
 | 
CONSOMÉ/COCIDO/MANDARINA  
 | 
7  
 | 
MAZÁ  
 | 
CREMA DE VERDURAS/FIDEOS CON XIBA/PLÁTANO  
 | 
8  
 | 
MAZÁ  
 | 
COLIFLOR CON RUSTRIDO  
RAXO Á LARANXA CON PATACAS FRITAS/PERA  
 | 
9  
 | 
MAZÁ  
 | 
POTAXE DE ACELGAS  
CROQUETAS CON ENSALADA DE TOMATE/KIWI  
 | 
12  
 | 
MAZÁ  
 | 
SOPA DE PASTA  
FILETE DE TENREIRA CON PATACAS FRITAS/KIWI  
 | 
13  
 | 
MAZÁ  
 | 
CHICHAROS CO PATACAS E XAMÓN COCIDO  
ARROZ COM POLO E LURAS/PERA  
 | 
14  
 | 
MAZÁ  
 | 
ENSALADILLA RUSA/ESPAGUETES Á BOLOÑESA/MANDARINA  
 | 
15  
 | 
MAZÁ  
 | 
SOPA XULIANA/ARROZ CO BACALLAU/PLÁTANO  
 | 
16  
 | 
MAZÁ  
 | 
CREMA DE CENORIA  
POLO ASADO CON PATACAS COCIDAS/PIÑA EN XÁROPE  
 | 
19  
 | 
MAZÁ  
 | 
CALDO VERDE/TENREIRA CON ARROZ BRANCO  
MANDARINA  
 | 
20  
 | 
MAZÁ  
 | 
LENTELLAS GUISADAS  
CROQUETAS CON ENSALADA/KIWI  
 | 
21  
 | 
MAZÁ  
 | 
ESPINACAS CON BECHEMEL/MELVA Á GALEGA/IOGUR  
 | 
22  
 | 
MAZÁ  
 | 
CREMA DE CENORIA, PORRO, E PATACA  
POLO CON GORNICIÓN/PLÁTANO  
 | 
23  
 | 
MAZÁ  
 | 
SOPA DE TAPIOCA/LURAS CON ARROZ BRANCO/PERA  
 | 
26  
 | 
MAZÁ  
 | 
ENSALADA DE ESPÁRRAGOS /PASTEL DE CARNE/MANDARINA  
 | 
27  
 | 
MAZÁ  
 | 
FABAS CON ARROZ/SALMÓN CON ENSALADA/IOGUR  
 | 
28  
 | 
MAZÁ  
 | 
SOPA DE CUSCÚS  
POLO FRITO CON PURÉ DE PATACA E GORNICIÓN  
PLÁTANO  
 | 
29  
 | 
MAZÁ  
 | 
CALDO GALEGO  
LOMBOS DE PESCADA CON CHAMPIÑONS  
QUEIXO GALEGO CON MARMELO  
 | 
30  
 | 
MAZÁ  
 | 
COLIFLOR CON BECHEMEL  
PASTA CON ATÚN /KIWI  
 | 
No hay comentarios:
Publicar un comentario