Achegámosvos o menú correspondente ó mes de novembro. Aproveitamos esta entrada para poñervos os dentes longos e facervos un adianto da nosa festa de Samaín, festividade que aproveitamos para comer tamén unhas castañas e celebrar así o Magosto. Estamos á espera de recopilar todas as fotos dos nosos rapaces cos seus disfraces, pero mentres preparamos a crónica da nosa festa deixámosvos unhas fotos da decoración do centro para a ocasión. Esperamos que vos gusten.
Os
dejamos el menú correspondiente al mes de noviembre. Aprovechamos esta
entrada para poneros los dientes largos y haceros un adelanto de nuestra
fiesta de Samaín, festividad que aprovechamos para celebrar un Magosto y
comer unas castañas. Estamos a la espera de recopilar todas las fotos
de nuestros chicos con sus disfraces, pero mientras preparamos la
crónica de nuestra fiesta os dejamos unas fotos de la decoración de
nuestro centro para la ocasión. Esperamos que os gusten.
CENTRO DE EDUCACIÓN ESPECIAL A BARCIA
MENÚS CORRESPONDENTES Ó MES DE NOVEMBRO
CURSO 2012/2013
DÍA
|
BOCADILLO DA MAÑÁ
|
COMIDA DO MEDIODÍA
|
5
|
MAZÁ
|
ENSALADA MIXTA
TENREIRA CON FIDEOS E SALSA DE TOMATE/PEXEGO EN XAROPE
|
6
|
MAZÁ
|
CONSOMÉ/COCIDO/MANDARINA
|
7
|
MAZÁ
|
CREMA DE VERDURAS/FIDEOS CON XIBA/PLÁTANO
|
8
|
MAZÁ
|
COLIFLOR CON RUSTRIDO
RAXO Á LARANXA CON PATACAS FRITAS/PERA
|
9
|
MAZÁ
|
POTAXE DE ACELGAS
CROQUETAS CON ENSALADA DE TOMATE/KIWI
|
12
|
MAZÁ
|
SOPA DE PASTA
FILETE DE TENREIRA CON PATACAS FRITAS/KIWI
|
13
|
MAZÁ
|
CHICHAROS CO PATACAS E XAMÓN COCIDO
ARROZ COM POLO E LURAS/PERA
|
14
|
MAZÁ
|
ENSALADILLA RUSA/ESPAGUETES Á BOLOÑESA/MANDARINA
|
15
|
MAZÁ
|
SOPA XULIANA/ARROZ CO BACALLAU/PLÁTANO
|
16
|
MAZÁ
|
CREMA DE CENORIA
POLO ASADO CON PATACAS COCIDAS/PIÑA EN XÁROPE
|
19
|
MAZÁ
|
CALDO VERDE/TENREIRA CON ARROZ BRANCO
MANDARINA
|
20
|
MAZÁ
|
LENTELLAS GUISADAS
CROQUETAS CON ENSALADA/KIWI
|
21
|
MAZÁ
|
ESPINACAS CON BECHEMEL/MELVA Á GALEGA/IOGUR
|
22
|
MAZÁ
|
CREMA DE CENORIA, PORRO, E PATACA
POLO CON GORNICIÓN/PLÁTANO
|
23
|
MAZÁ
|
SOPA DE TAPIOCA/LURAS CON ARROZ BRANCO/PERA
|
26
|
MAZÁ
|
ENSALADA DE ESPÁRRAGOS /PASTEL DE CARNE/MANDARINA
|
27
|
MAZÁ
|
FABAS CON ARROZ/SALMÓN CON ENSALADA/IOGUR
|
28
|
MAZÁ
|
SOPA DE CUSCÚS
POLO FRITO CON PURÉ DE PATACA E GORNICIÓN
PLÁTANO
|
29
|
MAZÁ
|
CALDO GALEGO
LOMBOS DE PESCADA CON CHAMPIÑONS
QUEIXO GALEGO CON MARMELO
|
30
|
MAZÁ
|
COLIFLOR CON BECHEMEL
PASTA CON ATÚN /KIWI
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Déixanos un soño