CENTRO DE EDUCACIÓN ESPECIAL A BARCIA
MENÚS CORRESPONDENTES Ó MES DE ABRIL
CURSO 2011-2012
DÍA | BOCADILLO DA MAÑÁ | COMIDA DO MEDIODÍA |
10 | BOCADILLO DE CHOCOLATE OU FROITA (1) | TORRADAS INTEGRAIS CON TOMATE E QUEIXO ARROZ CON LURAS/KIWI |
11 | BOCADILLO DE PEITUGA DE PAVO OU FROITA (1) | PISTO DE CABACIÑA LURAS Á ROMANA COM ENSALADA/PÉXEGO EM XAROPE |
12 | BOCADILLO DE CHOURIZO OU FROITA (1) | MINESTRA DE VERDURAS ARROZ CON BACALLAU/AMORODOS |
13 | BOCADILLO DE QUEIXO OU FROITA (1) | ENSALADILLA RUSA/ESPAGUETES Á BOLOÑESA NECTARINA |
16 | BOCADILLO DE CHOCOLATE OU FROITA (1) | CREMA DE VERDURAS/TENREIRA CON CHAMPIÑÓNS FROITA |
17 | BOCADILLO DE MORTADELA OU FROITA (1) | ESPINACAS CON BECHEMEL FILETE DE PESCADA FRITO CON PATACAS XEADO |
18 | BOCADILLO DE XAMÓN COCIDO OU FROITA (1) | ENSALADA DE PASTA MELVA Á GALEGA AMORODOS |
19 | BOCADILLO DE PEITUGA DE PAVO OU FROITA (1) | ACELGAS CON ALLADA POLO CON AMÉNDOAS E PATACAS IOGUR |
20 | BOCADILLO DE QUEIXO OU FROITA (1) | EMPANADA GALEGA DE BONITO FILETE DE BACALLAU CON ENSALADA PIÑA EN XAROPE |
23 | BOCADILLO DE CHOCOLATE OU FROITA (1) | SOPA DE PASTA FILETE DE TENREIRA CON PATACAS COCIDAS PELADILLO |
24 | BOCADILLO DE PEITUGA DE PAVO OU FROITA (1) | TORTILLA DE PATACAS E CABACIÑA TALLARÍNS CON CHAMPIÑÓNS QUEIXO GALEGO CON MARMELO |
25 | BOCADILLO DE CHOURIZO OU FROITA (1) | SOPA DE BROCOLI, CENORIA E PASTA ATÚN Ó FORNO PERA |
26 | BOCADILLO DE QUEIXO OU FROITA (1) | MACARRÓNS CON TOMATE LURAS Á ROMANA CON ENSALADA IOGUR |
27 | BOCADILLO DE PEITUGA DE PAVO OU FROITA | SOPA DE TAPIOCA ARROZ CON CARNE KIWI |
30 | BOCADILLO DE CHOCOLATE OU FROITA | MINESTRA DE VERDURAS PASTEL DE CARNE AMORODOS |
(1) Toman froita a media mañá, en lugar de bocadillo, aqueles nenos que teñen tendencia ó sobrepeso. Merendarán os alumnos/as que xantan na segunda quenda do comedor ás 15h.
No hay comentarios:
Publicar un comentario