DÍA
|
COMIDA DO MEDIODÍA
|
1
|
Potaxe de garbanzos
Melva en salsa verde con
patacas
Flan
|
2
|
Ensalada mixta con
froitos e salsa de iogur
Arroz con bacalo e pasas
Iogur
|
3
|
Caldo galego
Coello estofado con
patacas fritidas
Natillas
|
4
|
Chícharos con xamón
Fideuá
Iogur
|
7
|
Sopa de pasta
Guiso de tenreira con
patacas
Iogur
|
8
|
Fabas con polbo
Bacalao rebozado con
ensalada
Flan
|
9
|
Grelos con xamón
Espaguetes á boloñesa
Iogur
|
10
|
Sopa xuliana
Arroz á mariñeira
Natillas
|
11
|
Crema de cenoria
Polo asado con patacas
cocidas
Iogur
|
14
|
Caldo verde
Tenreira con arroz
Iogur
|
15
|
Lentellas guisadas
Croquetas con ensalada
Flan
|
16
|
Brócoli con chourizo
Atún con tomate e patacas
Iogur
|
17
|
Crema de
cenoria, porro e pataca
Polo con
gornición
Natillas
|
18
|
Xudías
con ovo
Luras
fritidas con arroz con cogumelos
Iogur
|
29
|
Ensalada
de espárragos
Pastel
de carne
Iogur
|
30
|
Potaxe de fabas
Salmón con ensalada de
leituga
Flan
|
31
|
Sopa de cuscús
Lombo de pescada con
champiñóns
Natillas
|
viernes, 4 de marzo de 2016
MENÚ DE MARZO
Aquí podedes consultar a rica comida que se fai no noso colexio.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario