lunes, 6 de junio de 2016

PECHA A PASTELARÍA DA BARCIA ATA O CURSO 2016-17

E como remate deste taller de cociña elaboramos un biscoito de piña e coco, unha receita que trouxo Adriana e que xa experimentara a súa avoa e que tiven o pracer de degustar e comprobar que estaba boísimo polo que considerei que era unha estupenda receita para poñer fin este curso a un obradoiro do que todos gozamos e aprendemos enormemente.
Dende aquí darlle as grazas a todos os meus alumnos polo ben que se portaron, polo que me fixeron rir e polo que me alegraron este curso, o último que vou compartir con eles. Ata sempre AMIGOS
Y como remate de este taller de cocina elaboramos un bizcocho de piña y coco, una receta que trajo Adriana y que ya había experimentado su abuela, tuve el placer de degustarlo y comprobar que estaba buenísimo por lo que consideré que era una estupenda receta para poner fin este curso a un taller del que todos disfrutamos y aprendimos enormemente.
Desde aquí darle las gracias a todos mis alumnos por lo bien que se portaron, por lo que me hicieron reir y por lo que me alegraron este curso, el último que voy a compartir con ellos. Hasta siempre AMIGOS


No hay comentarios: