DÍA
|
COMIDA DO MEDIODÍA
|
1
|
Ensalada de
espárragos
Pastel de carne
Iogur
|
2
|
Potaxe de fabas
Salmón con ensalada
de leituga/
Flan
|
3
|
Coliflor con allada
Arroz con polo
Iogur
|
4
|
Laconada
Postres de entroido
|
5
|
Sopa de cocido
Pasta con atún
Iogur
|
11
|
Lentellas
Croquetas con
leituga/Iogur
|
12
|
Menestra salteada
Empanada de
raxo/Flan
|
15
|
Ensalada mixta
Tenreira con fideos
e salsa de tomate
Iogur
|
16
|
Sopa de cocido
Cocido
Flan
|
17
|
Espinacas con
bechamel
Raia á galega
Iogur
|
18
|
Coliflor con
rustrido
Raxo á laranxa con
arroz
Natillas
|
19
|
Lentellas
Croquetas con
ensalada de tomate
Iogur
|
22
|
Crema Dubarri
Tenreira con
macarróns
Iogur
|
23
|
Potaxe de garbanzos
Melva en salsa
verde con patacas
Flan
|
24
|
Ensalada mixta con
froitos e salsa de iogur
Arroz con bacalo e
pasas
Iogur
|
25
|
Caldo galego
Coello estofado con
gornición
Natillas
|
26
|
Chícharos con xamón
Fideuá
Iogur
|
29
|
Sopa de pasta
Guiso de tenreira
con patacas
Iogur
|
domingo, 31 de enero de 2016
MENÚ DE FEBREIRO
Aquí vos deixamos o Menú de Febreiro. Que rico!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario