domingo, 4 de noviembre de 2012

Menú de novembro e decoración de Samaín

Achegámosvos o menú correspondente ó mes de novembro. Aproveitamos esta entrada para poñervos os dentes longos e facervos un adianto da nosa festa de Samaín, festividade que aproveitamos para comer tamén unhas castañas e celebrar así o Magosto. Estamos á espera de recopilar todas as fotos dos nosos rapaces cos seus disfraces, pero mentres preparamos a crónica da nosa festa deixámosvos unhas fotos da decoración do centro para a ocasión. Esperamos que vos gusten.

  Os dejamos el menú correspondiente al mes de noviembre. Aprovechamos esta entrada para poneros los dientes largos y haceros un adelanto de nuestra fiesta de Samaín, festividad que aprovechamos para celebrar un Magosto y comer unas castañas. Estamos a la espera de recopilar todas las fotos de nuestros chicos con sus disfraces, pero mientras preparamos la crónica de nuestra fiesta os dejamos unas fotos de la decoración de nuestro centro para la ocasión. Esperamos que os gusten.














CENTRO DE EDUCACIÓN ESPECIAL A BARCIA 
MENÚS CORRESPONDENTES Ó MES DE NOVEMBRO 
        CURSO 2012/2013 

DÍA 
BOCADILLO DA MAÑÁ 
COMIDA DO MEDIODÍA 
5 
MAZÁ 
ENSALADA MIXTA 
TENREIRA CON FIDEOS E SALSA DE TOMATE/PEXEGO EN XAROPE 
6 
MAZÁ 
CONSOMÉ/COCIDO/MANDARINA 
7 
MAZÁ 
CREMA DE VERDURAS/FIDEOS CON XIBA/PLÁTANO 

8 
MAZÁ 
COLIFLOR CON RUSTRIDO 
RAXO Á LARANXA CON PATACAS FRITAS/PERA 

9 
MAZÁ 
POTAXE DE ACELGAS 
CROQUETAS CON ENSALADA DE TOMATE/KIWI 

12 
MAZÁ 
SOPA DE PASTA 
FILETE DE TENREIRA CON PATACAS FRITAS/KIWI 

13 
MAZÁ 
CHICHAROS CO PATACAS E XAMÓN COCIDO 
ARROZ COM POLO E LURAS/PERA 

14 
MAZÁ 
ENSALADILLA RUSA/ESPAGUETES Á BOLOÑESA/MANDARINA 

15 
MAZÁ 
SOPA XULIANA/ARROZ CO BACALLAU/PLÁTANO 

16 
MAZÁ 
CREMA DE CENORIA 
POLO ASADO CON PATACAS COCIDAS/PIÑA EN XÁROPE 

19 
MAZÁ 
CALDO VERDE/TENREIRA CON ARROZ BRANCO 
MANDARINA 
20 
MAZÁ 
LENTELLAS GUISADAS 
CROQUETAS CON ENSALADA/KIWI 
21 
MAZÁ 
ESPINACAS CON BECHEMEL/MELVA Á GALEGA/IOGUR 
22 
MAZÁ 
CREMA DE CENORIA, PORRO, E PATACA 
POLO CON GORNICIÓN/PLÁTANO 
23 
MAZÁ 
SOPA DE TAPIOCA/LURAS CON ARROZ BRANCO/PERA 
26 
MAZÁ 
ENSALADA DE ESPÁRRAGOS /PASTEL DE CARNE/MANDARINA 
27 
MAZÁ 
FABAS CON ARROZ/SALMÓN CON ENSALADA/IOGUR 
28 
MAZÁ 
SOPA DE CUSCÚS 
POLO FRITO CON PURÉ DE PATACA E GORNICIÓN 
PLÁTANO 
29 
MAZÁ 
CALDO GALEGO 
LOMBOS DE PESCADA CON CHAMPIÑONS 
QUEIXO GALEGO CON MARMELO 
30 
MAZÁ 
COLIFLOR CON BECHEMEL 
PASTA CON ATÚN /KIWI 


No hay comentarios: