DÍA
|
COMIDA DO MEDIODÍA
|
1
|
Coliflor con allada
Pasta con atún
Iogur
|
4
|
Ensalada mixta
Tenreira con fideos e
salsa de tomate
Iogur
|
5
|
Sopa de cocido
Cocido
Flan
|
6
|
Espinacas con bechamel
Raia á galega
Iogur
|
7
|
Coliflor con rustrido
Raxo á laranxa con arroz
Natillas
|
8
|
Lentellas
Croquetas con ensalada de
tomate
Iogur
|
11
|
Crema Dubarri
Tenreira con macarróns
Iogur
|
12
|
Potaxe de
garbanzos
Melva en
salsa verde con patacas
Flan
|
13
|
Ensalada
mixta com froitos e salsa de iogur
Arroz
com bacalao e pasas
Iogur
|
14
|
Caldo
galego
Coello
estofado com gornición
Natillas
|
15
|
Chícharos con xamón
Fideuá
Iogur
|
18
|
Sopa de pasta
Guiso de tenreira con
patacas
Iogur
|
19
|
Fabas con
polbo
Bacalao
rebozado con ensalada
Flan
|
20
|
Grelos con
xamón
Espaguetes á
boloñesa
Iogur
|
21
|
Sopa xuliana
Arroz á
mariñeira
Natillas
|
22
|
Crema de
cenoria
Polo asado
con patacas cocidas
Iogur
|
25
|
Caldo verde
Tenreira con
arroz
Iogur
|
26
|
Lentellas
guisadas
Croquetas con
ensalada
Flan
|
27
|
Brócoli con
chourizo
Atún con
tomate e patacas
Iogur
|
28
|
Crema de
cenoria,porro e pataca
Polo con
gornición
Natillas
|
29
|
Xudías con
ovo
Luras fritidas
con arroz con cogumelos
Iogur
|
lunes, 4 de abril de 2016
MENÚ MES DE ABRIL
Que rico...
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario