DÍA
|
COMIDA DO MEDIODÍA
|
1
|
ENSALADILLA RUSA
LURAS CON ARROZ
IOGUR
|
2
|
ENSALADA DE LEGUMES
POLO CON PISTO
IOGUR
|
5
|
ENSALADA MIXTA
TENREIRA CON FIDEOS E
SALSA DE TOMATE
NATILLAS
|
6
|
SOPA DE COCIDO
COCIDO
IOGUR
|
7
|
ESPINACAS CON BECHAMEL
RAIA A GALEGA
IOGUR
|
8
|
COLIFLOR CON
RUSTRIDO
RAXO Á
LARANXA CON ARROZ
FLAN
|
9
|
LENTELLAS
CROQUETAS
CON ENSALADA DE TOMATE
IOGUR
|
13
|
CREMA
DUBARRI
TENREIRA
CON MACARRÓNS
IOGUR
|
14
|
POTAXE DE GARBANZOS
MELVA EN SALSA VERDE CON
PATACAS
IOGUR
|
15
|
ENSALADA
MIXTA CON FROITOS E SALSA DE IOGUR
BACALLAO CON ARROZ
E PASAS
FLAN DE
VAINILLA
|
16
|
CHICHAROS CON
XAMÓN
FIDEUA
NATILLAS
|
19
|
SOPA DE PASTA
GUISO DE
TENREIRA CON PATACAS
FLAN
|
20
|
FABAS CON
POLBO
BACALLAO
REBOZADO CON ENSALADA
IOGUR
|
21
|
GRELOS CON
XAMÓN
ESPAGUETES Á
BOLOÑESA
IOGUR
|
22
|
SOPA XULIANA
ARROZ Á
MARIÑEIRA
NATILLAS
|
23
|
CREMA DE
CENORIA
POLO ASADO
CON PATACAS COCIDAS
IOGUR
|
26
|
CALDO VERDE
TENREIRA CON
ARROZ
NATILLAS
|
27
|
LENTELLAS
GUISADAS
CROQUETAS CON
ENSALADA
IOGUR
|
28
|
BROCOLÍ CON
CHOURIZO
MARMITAKO
IOGUR
|
29
|
CREMA DE
CENORIA, PORRO E PATACAS
POLO CON
GORNICIÓN
FLAN
|
domingo, 4 de octubre de 2015
MENU OUTUBRO
Que rica está a comida do noso centro!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario