DÍA
|
COMIDA DO MEDIODÍA
|
2
|
SOPA DE PASTA
GUISO DE TENREIRA/KIWI
|
3
|
FABAS CON POLBO
BACALLAO REBOZADO CON
ENSALADA/IOGUR
|
4
|
GRELOS CON XAMÓN
ESPAGUETES Á
BOLOÑESA/MANDARINA
|
5
|
SOPA XULIANA/ARROZ Á
MARIÑEIRA/PLÁTANO
|
6
|
CREMA DE CENORIA
POLO ASADO CON PATACAS
COCIDAS
PIÑA EN XAROPE
|
9
|
CALDO
VERDE/TENREIRA CON ARROZ/MANDARINA
|
10
|
LENTELLAS
GUISADAS
CROQUETAS
E ENSALADA DE LEITUGA/IOGUR
|
11
|
BRÓCOLI/MARMITAKO/PLÁTANO
|
12
|
CREMA
DE CENORIA, PORRO E PATACA
POLO
CON GORNICIÓN/PERA
|
13
|
XUDIAS CON OVO
LURAS FRITIDAS CON ARROZ
CON COGUMELOS/KIWI
|
16
|
ENSALADA DE
ESPARRAGOS
PASTEL DE
CARNE/MANDARINA
|
17
|
POTAXE DE
FABAS
SALMÓN CON
ENSALADA DE LEITUGA/IOGUR
|
18
|
CALDO GALEGO
MILANESA DE
POLO CON ARROZ CON CABACIÑA
PLÁTANO
|
19
|
SOPA DE
CUSCÚS
LOMBO DE
PESCADA CON CHAMPIÑÓNS
QUEIXO GALEGO
FRESCO CON MARMELO
|
23
|
ENSALADA
MIXTA
TENREIRA CON
FIDEOS E SALSA DE TOMATE
PEXEGO EN
XAROPE
|
24
|
SOPA DE
COCIDO/COCIDO/MANDARINA
|
25
|
ESPINACAS CON
BECHAMEL
RAIA A
GALEGA/KIWI
|
26
|
COLIFLOR CON
RUSTRIDO
RAXO A
LARANXA CON ARROZ/PERA
|
27
|
LENTELLAS
CROQUETAS CON
ENSALADA DE TOMATE/IOGUR
|
jueves, 26 de febrero de 2015
E NESTE MES COMEMOS ....
Xa está chegando Marzo e este é o noso menú (rico, rico, rico...)
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario