CENTRO DE
EDUCACIÓN ESPECIAL A BARCIA
MENÚS CORRESPONDENTES Ó CURSO
2012/2013
DÍA
|
COMIDA DO MEDIODÍA
|
1
|
XUDIAS
CON OVO
LURAS
FRITAS CON ARROZ CON VEXETÁIS/PERA
|
4
|
ENSALADA
DE ESPÁRRAGOS
PASTEL
DE CARNE/MANDARINA
|
5
|
POTAXE
DE FABAS
SALMÓN
CON ENSALADA DE LEITUGA/IOGUR
|
6
|
CALDO
GALEGO
MILANESA
DE POLO CON ARROZ CON CABACIÑA/PLÁTANO
|
7
|
SOPA
DE CUSCÚS
LOMBO
DE PESCADA CON CHAMPIÑÓNS
QUEIXO
GALEGO FRESCO CON MARMELO
|
8
|
COLIFLOR CON BECHAMEL
PASTA CON ATÚN/KIWI
|
11
|
ENSALADA MIXTA
TENREIRA CON FIDEOS E SALSA DE TOMATE
PEXEGO EN XAROPE
|
12
|
CONSOMÉ/COCIDO/MANDARINA
|
13
|
ESPINACAS
CON BECHAMEL
RAIA
Á GALEGA/IOGUR
|
14
|
COLIFLOR
CON RUSTRIDO
RAXO
Á LARANXA CON ARROZ/PERA
|
15
|
LENTELLAS
CROQUETAS
CON ENSALADA DE TOMATE/KIWI
|
18
|
SOPA DE PASTA
GUISO DE TENREIRA/KIWI
|
19
|
FABAS CON POLBO
BACALLAO REBOZADOCON ENSALADA/PERA
|
20
|
GRELOS CON XAMÓN
ESPAGUETES A BOLOÑESA/MANDARINA
|
21
|
SOPA XULIANA
ARROZ Á MARIÑEIRA/PLÁTANO
|
22
|
CREMA DE CENORIA
POLO ASADO CON PATACAS COCIDAS
PIÑA EN XAROPE
|
Merenda de media mañá: mazá
No hay comentarios:
Publicar un comentario