MENÚS
CORRESPONDENTES Ó MES DE MAIO
CURSO 2011-2012
DÍA
|
BOCADILLO
DA MAÑÁ
|
COMIDA
DO MEDIODÍA
|
2
|
BOCADILLO DE XAMÓN COCIDO OU FROITA (1)
|
ENSALADA DE LEGUMES/FIDEOS
CON POLO/IOGUR
|
3
|
BOCADILLO
DE PEITUGA DE PAVO OU FROITA (1)
|
MELÓN CON XAMÓN
LOMOS DE PESCADA CON CHAMPIÑÓNS/PLÁTANO
|
4
|
BOCADILLO
DE QUEIXO OU FROITA (1)
|
CREMA DE VERDURAS/POLO
ASADO CON PATACAS COCIDAS
PÉXEGO EN XÁROPE
|
7
|
BOCADILLO
DE CHOCOLATE OU FROITA (1)
|
ENSALADA DE XOUBAS CON
TOMATE E OLIVAS
GUISO DE PASTA CON POLO E
COGOMELOS/PLÁTANO
|
8
|
BOCADILLO DE SALCHICHÓN
OU FROITA (1)
|
TORRADAS INTEGRAIS CON
TOMATE E QUEIXO
ARROZ CON LURAS/PERA
|
9
|
BOCADILLO
DE PEITUGA DE PAVO OU FROITA (1)
|
PISTO DE
CABACIÑA/LURAS Á ROMANA CON ENSALADA
PÉXEGO EN
XÁROPE
|
10
|
BOCADILLO
DE CHOURIZO OU FROITA (1)
|
MINESTRA
DE VERDURAS/ARROZ CON BACALLAU/AMORODOS
|
11
|
BOCADILLO
DE QUEIXO OU FROITA (1)
|
ENSALADIÑA
RUSA/ESPAGUETES Á BOLOÑESA/PELADILLO
|
14
|
BOCADILLO DE CHOCOLATE OU FROITA (1)
|
CREMA DE
VERDURAS/TENREIRA CON CHAMPIÑÓNS/PLÁTANO
|
15
|
BOCADILLO
DE MORTADELA OU FROITA (1)
|
ESPINACAS CON
BECHEMEL/FILETE DE PESCADA FRITO CON PATACAS
XEADO
|
16
|
BOCADILLO DE XAMÓN COCIDO
OU FROITA (1)
|
ENSALADA DE PASTA/MELVA Á
GALEGA/AMORODOS
|
21
|
BOCADILLO
DE CHOCOLATE OU FROITA (1)
|
MINESTRA DE V ERDURAS/PASTEL DE CARNE/AMORODOS
|
22
|
BOCADILLO
DE CHOURIZO OU FROITA (1)
|
ENSALADA DE
VERDURAS/LOMOS DE PESCADA CON CHAMPIÑÓNS
XEADO
|
23
|
BOCADILLO DE XAMÓN COCIDO
OU FROITA
|
MEXILLÓNS CON GUISO DE
TOMATE
FIDEOS CON POLO E
COGOMELOS/IOGUR
|
24
|
BOCADILLO DE PEITUGA DE
PAVO OU FROITA
|
MELÓN CON XAMÓN/PEIXE
ESPADA CON PATACAS/PLÁTANO
|
25
|
BOCADILLO
DE QUEIXO OU FROITA (1)
|
CREMA DE VERDURAS/POLO
ASADO CON PATACAS COCIDAS
PÉXEGO EN XÁROPE
|
28
|
BOCADILLO
DE CHOCOLATE OU FROITA (1)
|
ENSALADA DE XOUBAS CON
TOMATE E OLIVAS
GUISO DE PASTA CON POLO E
COGOMELOS/PLÁTANO
|
29
|
BOCADILLO DE SALCHICHÓN
OU FROITA (1)
|
TORRADAS INTEGRAIS CON
TOMATE E QUEIXO
ARROZ CON LURAS/PERA
|
30
|
BOCADILLO DE PEITUGA DE
PAVO OU FROITA
|
PISTO DE
CABACIÑA/LURAS Á ROMANA CON ENSALADA
PÉXEGO EN
XÁROPE
|
31
|
BOCADILLO DE CHOURIZO OU
FROITA
|
MINESTRA
DE VERDURAS/ARROZ CON BACALLAU/AMORODOS
|
(1)
Toman froita a media
mañá, en lugar de bocadillo, aqueles nenos que teñen tendencia ó sobrepeso.
Merendarán os alumnos/as que xantan na segunda quenda do comedor ás 15h.
No hay comentarios:
Publicar un comentario