jueves, 2 de febrero de 2012

Menú Febreiro

Aquí vos deixamos o menú correspondente ó mes de Febreiro:


 CURSO 2011-2012


DÍA
BOCADILLO DA MAÑÁ
COMIDA DO MEDIODÍA
1
BOCADILLO  DE PEITUGA DE PAVO OU FROITA (1)
ESPINACAS CON BECHAMEL
MELVA Á GALEGA /IOGUR
2
BOCADILLO DE XAMÓN COCIDO OU FROITA (1)
CREMA DE CENORIA, PORRO, PATACA
POLO CON GORNICIÓN/ PLÁTANO
3
BOCADILLO DE QUEIXO OU FROITA (1)
SOPA DE TAPIOCA
LURAS FRITAS CON   ENSALADA DE TOMATE/PERA
6
BOCADILLO DE CHOCOLATE OU FROITA (1)
ENSALADA DE ESPÁRRAGOS
PASTEL DE CARNE/MANDARINA
7
BOCADILLO DE CHOURIZO OU FROITA (1)
FABAS CON ARROZ/PEIXE ESPADA CON ENSALADA/IOGUR
8
BOCADILLO DE XAMÓN COCIDO OU FROITA (1)
SOPA DE CUSCÚS
POLO FRITO CON PURÉ DE PATACA E GORNICIÓN/PLÁTANO
9
BOCADILLO DE PEITUGA DE PAVO OU FROITA (1)
CALDO GALEGO/ LOMBOS DE PESCADA CON CHAMPIÑÓNS
QUEIXO GALEGO FRESCO CON MARMELO
10
BOCADILLO DE QUEIXO OU FROITA (1)
COLIFLOR CON BECHEMEL/PASTA CON ATÚN/ KIWI
13
BOCADILLO DE CHOCOLATE  OU FROITA (1)
ENSALADA MIXTA/ TENREIRA CON FIDEOS E SALSA DE TOMATE
PEXEGO EN XÁROPE
14
BOCADILLO DE SALCHICHÓN  OU FROITA (1)
POTAXE DE ACELGAS
CROQUETAS CON ENSALADA DE TOMATE /MANDARINA
15
BOCADILLO DE PEITUGA DE PAVO OU FROITA (1)
CREMA DE VERDURAS/FIDEOS CON XIBA/IOGUR
16
BOCADILLO DE CHOURIZO OU FROITA (1)
COLIFLOR CON RUSTRIDO
RAXO Á LARANXA CON PATACAS FRITAS/PERA
17
BOCADILLO DE QUEIXO OU FROITA (1)
LACON CON GRELOS
ORELLAS / FILLOAS

FESTAS DO ENTROIDO
23
BOCADILLO DE PEITUGA DE PAVO OU FROITA
SOPA DE PASTA
FILETE DE TENREIRA CON PATACAS FRITAS/KIWI
24
BOCADILLO DE QUEIXO OU FROITA
ENSALADILLA RUSA
ESPAGUETES Á BOLOÑESA/MANDARINA
27
BOCADILLO DE CHOCOLATE OU FROITA
CALDO VERDE/TENREIRA CON ARROZ BRANCO/MANDARINA
28
BOCADILLO DE CHOURIZO OU FROITA
LENTELLAS GUISADAS
CROQUETAS CON ENSALADA DE LEITUGA/KIWI
29
BOCADILLO DE PEITUGA DE PAVO OU FROITA
ESPINACAS CON BECHEMEL
MELVA Á GALEGA/IOGUR


(1) Toman froita a media mañá, en lugar de bocadillo, aqueles nenos que teñen tendencia ó sobrepeso. Merendarán os alumnos/as que xantan na segunda quenda do comedor ás 15h.




No hay comentarios: