DÍA
|
COMIDA DO MEDIODÍA
|
2
|
ENSALADA DE ESPÁRRAGOS
PASTEL DE CARNE/MANDARINA
|
3
|
POTAXE DE FABAS
SALMÓN CON ENSALADA DE
LEITUGA/IOGUR
|
4
|
CALDO GALEGO
MILANESA DE POLO CON
ARROZ CON CABACIÑA
PLÁTANO
|
5
|
SOPA DE CUSCÚS
LOMBO DE PESCADA CON
CHAMPIÑÓNS
QUEIXO GALEGO FRESCO CON
MARMELO
|
6
|
COLIFLOR CON BECHAMEL
PASTA CON ATÚN/KIWI
|
9
|
ENSALADA
MIXTA
TENREIRA CON
FIDEOS
PEXEGO EN
XAROPE
|
10
|
COLIFLOR
CON ALLADA
PAELLA
MIXTA (CARNE PESCADO E VEXETAIS)
PERA
|
11
|
LACONADA
ORELLAS E FILLOAS
|
12
|
SOPA
DE PEIXE E VERDURAS
EMPANADA
DE POLO/PERA
|
13
|
LENTELLAS
CROQUETAS CON
ENSALADA DE TOMATE
IOGUR
|
19
|
SOPA DE
VERDURAS
GUISO DE
CARNE CON PASTA/PERA
|
20
|
LENTELLAS
EMPANADA DE
POLO/IOGUR
|
23
|
CREMA DUBARRI
TENREIRA CON
MACARRÓNS/KIWI
|
24
|
POTAXE DE
GARBANZOS
MELVA EN
SALSA VERDE CON PATACAS
IOGUR
|
25
|
ENSALADA
MIXTA CON FROITOS E SALSA DE IOGUR
ARROZ CON
BACALLAO
FLAN DE
VAINILLA
|
26
|
CALDO GALEGO
COELLO ESTOFADO
CON GORNICIÓN
PLÁTANO
|
27
|
CHÍCHAROS CON
XAMÓN/FIDEUA/MANDARINA
|
lunes, 2 de febrero de 2015
E NESTE MES COMEMOS ....
Este é o noso MENÚ do mes de Febreiro (que rico!)
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Déixanos un soño