jueves, 1 de marzo de 2012

Menú Marzo

CENTRO DE EDUCACIÓN ESPECIAL A BARCIA

MENÚS CORRESPONDENTES Ó MES DE MARZO

        CURSO 2011-2012


DÍA
BOCADILLO DA MAÑÁ
COMIDA DO MEDIODÍA
1
BOCADILLO  DE XAMÓN COCIDO OU FROITA (1)
CREMA DE CENORIA, PORRO E PATACA
POLO CON GORNICIÓN/PLÁTANO
2
BOCADILLO DE QUEIXO  OU FROITA (1)
SOPA DE TAPIOCA
LURAS FRITAS CON ENSALADA DE TOMATE/PERA
5
BOCADILLO DE CHOCOLATE OU FROITA (1)
ENSALADA DE ESPÁRRAGOS/PASTEL DE CARNE/MANDARINA
6
BOCADILLO DE CHOURIZO OU FROITA (1)
FABAS CON ARROZ/PEIXE ESPADA CON ENSALADA/IOGUR
7
BOCADILLO DE XAMÓN COCIDO OU FROITA (1)
SOPA DE CUSCÚS
POLO FRITO CON PURÉ DE PATACA E GORNICIÓN/PLÁTANO
8
BOCADILLO DE PEITUGA DE PAVO OU FROITA (1)
CALDO GALEGO/LOMBOS DE PESCADA CON CHAMPIÑÓNS
QUEIXO GALEGO CON MARMELO
9
BOCADILLO DE QUEIXO  OU FROITA (1)
COLIFLOR CON BECHEMEL/PASTA CON ATÚN/KIWI
12
BOCADILLO DE CHOCOLATE  OU FROITA (1)
ENSALADA MIXTA
TENREIRA CON FIDEOS E SALSA DE TOMATE/PEXEGO EN XAROPE
13
BOCADILLO DE  SALCHICHÓN OU FROITA (1)
CONSOMÉ/COCIDO/MANDARINA
14
BOCADILLO DE PEITUGA DE PAVO OU FROITA (1)
CREMA DE VERDURAS/FIDEOS CON XIBA/IOGUR
15
BOCADILLO DE CHOURIZO DE  OU FROITA (1)
COLIFLOR CON RUSTRIDO
RAXO Á LARANXA CON PATACAS FRITAS/PERA
16
BOCADILLO DE QUEIXO OU FROITA (1)
POTAXE DE ACELGAS/CROQUETAS COM ENSALADA DE TOMATE/KIWI
20
BOCADILLO DE CHOCOLATE OU FROITA (1)
CHÍCHAROS CON PATACAS E XAMÓN COCIDO
ARROZ CON POLO E LURAS /PERA
21
BOCADILLO DE PEITUGA DE PAVO  OU FROITA (1)
ENSALADIÑA RUSA/ESPAGUETES Á BOLOÑESA/MANDARINA
22
BOCADILLO DE XAMÓN COCIDO OU      FROITA (1)
SOPA XULIANA/ARROZ CON BACALLAO/PLÁTANO
23
BOCADILLO DE QUEIXO  OU FROITA
CREMA DE CENORIA
POLO CON PATACAS COCIDAS/PIÑA EN XAROPE
26
BOCADILLO DE CHOCOLATE OU FROITA
CALDO VERDE/ TENREIRA CON ARROZ BRANCO/MANDARINA
27
BOCADILLO DE CHOURIZO OU FROITA
LENTELLAS GUISADAS/CROQUETAS CON ENSALADA/KIWI
28
BOCADILLO DE XAMÓN COCIDO OU FROITA
ESPINACAS CON BECHEMEL/MELVA Á GALEGA/IOGUR
29
BOCADILLO DE PEITUGA DE PAVO OU FROITA (1)
CREMA DE CENORIA, PORRO E PATACA
POLO CON GORNICIÓN/PLÁTANO
30
BOCADILLO DE QUEIXO  OU FROITA
SOPA DE TAPIOCA/LURAS FRITAS CON ENSALADA DETOMATE/PERA


(1) Toman froita a media mañá, en lugar de bocadillo, aqueles nenos que teñen tendencia ó sobrepeso. A MERENDA DE MEDIA MAÑÁ A TOMAN O ALUMNADO QUE COME NA 2º QUENDA DO COMEDOR, ÁS 15H.

MENÚS DE OUTONO-INVERNO.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Déixanos un soño