CENTRO DE EDUCACIÓN ESPECIAL A BARCIA
MENÚS CORRESPONDENTES Ó MES DE MARZO
CURSO 2011-2012
DÍA | BOCADILLO DA MAÑÁ | COMIDA DO MEDIODÍA |
1 | BOCADILLO DE XAMÓN COCIDO OU FROITA (1) | CREMA DE CENORIA, PORRO E PATACA POLO CON GORNICIÓN/PLÁTANO |
2 | BOCADILLO DE QUEIXO OU FROITA (1) | SOPA DE TAPIOCA LURAS FRITAS CON ENSALADA DE TOMATE/PERA |
5 | BOCADILLO DE CHOCOLATE OU FROITA (1) | ENSALADA DE ESPÁRRAGOS/PASTEL DE CARNE/MANDARINA |
6 | BOCADILLO DE CHOURIZO OU FROITA (1) | FABAS CON ARROZ/PEIXE ESPADA CON ENSALADA/IOGUR |
7 | BOCADILLO DE XAMÓN COCIDO OU FROITA (1) | SOPA DE CUSCÚS POLO FRITO CON PURÉ DE PATACA E GORNICIÓN/PLÁTANO |
8 | BOCADILLO DE PEITUGA DE PAVO OU FROITA (1) | CALDO GALEGO/LOMBOS DE PESCADA CON CHAMPIÑÓNS QUEIXO GALEGO CON MARMELO |
9 | BOCADILLO DE QUEIXO OU FROITA (1) | COLIFLOR CON BECHEMEL/PASTA CON ATÚN/KIWI |
12 | BOCADILLO DE CHOCOLATE OU FROITA (1) | ENSALADA MIXTA TENREIRA CON FIDEOS E SALSA DE TOMATE/PEXEGO EN XAROPE |
13 | BOCADILLO DE SALCHICHÓN OU FROITA (1) | CONSOMÉ/COCIDO/MANDARINA |
14 | BOCADILLO DE PEITUGA DE PAVO OU FROITA (1) | CREMA DE VERDURAS/FIDEOS CON XIBA/IOGUR |
15 | BOCADILLO DE CHOURIZO DE OU FROITA (1) | COLIFLOR CON RUSTRIDO RAXO Á LARANXA CON PATACAS FRITAS/PERA |
16 | BOCADILLO DE QUEIXO OU FROITA (1) | POTAXE DE ACELGAS/CROQUETAS COM ENSALADA DE TOMATE/KIWI |
20 | BOCADILLO DE CHOCOLATE OU FROITA (1) | CHÍCHAROS CON PATACAS E XAMÓN COCIDO ARROZ CON POLO E LURAS /PERA |
21 | BOCADILLO DE PEITUGA DE PAVO OU FROITA (1) | ENSALADIÑA RUSA/ESPAGUETES Á BOLOÑESA/MANDARINA |
22 | BOCADILLO DE XAMÓN COCIDO OU FROITA (1) | SOPA XULIANA/ARROZ CON BACALLAO/PLÁTANO |
23 | BOCADILLO DE QUEIXO OU FROITA | CREMA DE CENORIA POLO CON PATACAS COCIDAS/PIÑA EN XAROPE |
26 | BOCADILLO DE CHOCOLATE OU FROITA | CALDO VERDE/ TENREIRA CON ARROZ BRANCO/MANDARINA |
27 | BOCADILLO DE CHOURIZO OU FROITA | LENTELLAS GUISADAS/CROQUETAS CON ENSALADA/KIWI |
28 | BOCADILLO DE XAMÓN COCIDO OU FROITA | ESPINACAS CON BECHEMEL/MELVA Á GALEGA/IOGUR |
29 | BOCADILLO DE PEITUGA DE PAVO OU FROITA (1) | CREMA DE CENORIA, PORRO E PATACA POLO CON GORNICIÓN/PLÁTANO |
30 | BOCADILLO DE QUEIXO OU FROITA | SOPA DE TAPIOCA/LURAS FRITAS CON ENSALADA DETOMATE/PERA |
(1) Toman froita a media mañá, en lugar de bocadillo, aqueles nenos que teñen tendencia ó sobrepeso. A MERENDA DE MEDIA MAÑÁ A TOMAN O ALUMNADO QUE COME NA 2º QUENDA DO COMEDOR, ÁS 15H.
MENÚS DE OUTONO-INVERNO.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Déixanos un soño